×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 04072016 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Studenți în practică la ISU Timiș

Doi studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Pompieri, student caporal Lefter Ovidiu și student fruntaș Rayyan Muhamed desfășoară stadiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș, primul în cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj, iar cel de-al doilea în cadrul Detașamentului 1 Pompieri Timișoara.

Pe studentul caporal Lefter Ovidiu îl cunoștem deja, el desfășurând al doilea stadiu de practică în cadrul inspectoratului nostru.

Studentul fruntaș Rayyan Muhamed este cetățean palestinian și se află pentru prima dată în orașul Timișoara. I-am adresat și lui căteva întrebări.

Î: De ce ai ales pompierii?

R: Am ales pompierii deoarece vreau să ajut oamenii. Pompierii sunt mereu prezenți acolo unde cineva are nevoie de ajutor. Desigur, mai sunt și alte meserii care presupun ajutorarea oamenilor, dar eu consider că pompieristica se potrivește cel mai bine pentru mine.

Î: De ce ai ales să studiezi la Facultatea de Pompieri din România?

R: Beneficiez de o bursă de studii în România, în țara mea natală nefiind această specialitate în cadrul instituțiilor de învățământ.

Î: Ai ales să desfășori stadiul de practică în Timișoara. De ce aici?

R: Consider că Timișoara este unul dintre orașele bine dezvoltate din România, ca urmare aici pot acumula o experiență bogată având ocazia să particip la intervenții mai multe și mai diversificate.

Noi le dorim mult succes celor doi viitori salvatori în frumoasa meserie pe care au ales-o.

GALERIE FOTO

{gallery}04072016{/gallery}

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top