24 de ore la ISU Timiș

În contextul avertizărilor de fenomene meteorologice periculoase COD PORTOCALIU din data de 19.06.2016 , ISU Timiș a intervenit cu 10 autospeciale, 40 subofițeri și 1 ofițer pentru degajarea a 9 copaci căzuți pe carosabil în municipiul Timișoara, degajarea unui stâlp de lemn în localitatea Recaș, un incendiu la un transformator electric de joasă tensiune în localitatea Udvin, degajarea apei de pe strada principală în localitatea Alioș, degajarea apei de pe o stradă din localitatea Buziaș și degajarea copac în aceiași localitate.

S-a acționat în localitatea Sânandrei pentru evacuarea apei de pe strada Lalelelor cu două autoapeciale de primă intervenție şi comandă, o motopompă transportabilă, două motopompe remorcabile dintre care una de capacitate medie, două electropompe, 1 ofițer şi 7 subofițeri. Acestia au fost ajutați şi de 6 persoane din cadrul SVSU. În total au fost inundate 10 curți. La locul intervenției s-a deplasat Seful Centrului Operațional din cadrul ISU Timiş şi directorul Administratiei Bazinele de Apă Timiş.

21 de subofițeri din cadrul ISU Timiş au plecat noaptea trecută pentru a-i ajuta pe colegii de la ISU Hunedoara. Aceștia s-au deplasat cu un autocamion de intervenție, un microbuz, o motopompă transportabilă, două motopompe remorcabile şi acționează pentru degajarea apei din gospodăriile de la periferia orașului Petroșani, Petrila şi Lupeni.

În data de 20.06.2016 pompierii militari au intervenit în 11 misiuni de degajare copaci, de asemenea s-a acționat pentru evacuarea apei dintr-o grădină în localitatea Bencecu de Sus.

În continuare, în localitatea Sânandrei, 9 subofițeri și un ofițer acționează cu 7 motopompe transportabile, 3 motopompe remorcabile dintre care una de capacitate mare și 3 autospeciale pentru evacuarea apei, se acționează împreună cu echipa de intervenție din cadrul Administrației Bazinale de Apă Banat.

        

Prevenim – Protejăm - Salvăm

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top