×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 23052016 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Accident rutier între localitățile Săcălaz și Beregsău Mare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat, la ora 13:07, despre producerea unui accident rutier între localitățile Săcălaz și Beregsău Mare, între un autoturism și un autobuz.

La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu modul de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple, un echipaj SVSU Săcălaz, echipaje de la poliția rutieră, trei ofițeri și 21 subofițeri.

În urma accidentului, autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau două persoane rănite, dintre care una încarcerată. Acestea au fost extrase și predate echipajelor SMURD pentru transportul la spital.

În momentul accidentului, în autobuz se aflau 15 persoane, acestea nu au necesitat asistență medicală.

După extragerea victimelor, s-au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și degajarea autoturismului din șanț.

GALERIE FOTO

{gallery}23052016{/gallery}

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top